vineri, 14 martie 2014

La momentul potrivit

 
Stiu ca am cam ramas in urma, vorba Adinei, dar a fost o saptamana intensa! si din punct de vedere organizatoric (ha!) dar si din punct de vedere....sufletesc.
Sa fie o postare lunga si cuprinzatoare sau mai multe, scurte si la obiect? :)
Dupa o experienta dezamagitoare, cand ajunsesem sa ma intreb "oare se pierde adevarul in ochii unora doar pt ca vor sa vada ce le place/ convine", primesc un rapuns neasteptat evident dintr-un loc neasteptat! iata-l:

"Probabil exista un "buget de rautate" care trebuie sa se intample Lumii in care traim, asa ca un purgatoriu care trebuie parcurs ca Lumea sa se izbaveasca :) dar acest buget nu poate fi distribuit in mod egal tuturor, ci el se distribuie "proportional" cu puterea fiecaruia de a "neutraliza" rautatea primita…cred ca e vorba de o "echitate" mai inalt spirituala :)
… doar gandeste-te: cine, in contextul tau, se mai putea bucura de o "simpla" vestuta pentru copilas, de cercelusi de la oriflame, de gesturi si lucruri care la prima vedere par "milimetrice" ?... doar cine poate "neutraliza" rautatea din jur si poate "ajunge" la deplinele lucruri Bune si Frumoase >:D<.
In toate e un Rost …pe care, pe moment, poate nu il deslusim, da sigur, sigur cu timpul ni se dezvaluie (NU ramanem in ceata niciodata)…trebuie doar sa fim de buna credinta si cu inima deschisa :)…si cred ca suntem pusi/adusi la locul in care putem fi de folos :)
 
…si stii cum e: traim pe Pamant sa crestem Sufleteste…ca restul sunt perisabile…"

Si am simtit din nou ca Cineva ne ghideaza mereu calea! doar urechi de auzit sa avem!

Un comentariu: