marți, 10 aprilie 2012

Asa Nu!!!

Azi am avut ceva drumuri la cumparaturi, detergent si alte chestii non-alimentare! dar m-am uitat cu spaima la ce ne asteapta in zilelele urmatoare! oameni bezmetici, carucioare pline, cozi, oameni nervosi...si e de-abia marti!!!! batalie intre rafturi!
Noi suntem....altfel! :) asa ca.....fara salata de buuuf, fara oua umplute si maioneze, fara sute de fripturi si sosuri, fara drob...E o sarbatoare, una a sperantei, una a bucuriei pt un nou inceput, si nu trebuie transformata intr-un potol de colesterol!
asa ca....Asa Nu!
O sa facem pasca, o sa cumparam cozonac ( hihihihi...nu ma rsic dupa ultimele peripetii!), o sa coloram oua, cat mai veselos, o sa avem verdeturi si branzeturi si poate gratar. Da Rontzi, acum am adresa de inspiratie si o sa caut ceva inedit acolo! multuuumi! :)
A! si inca un asa nu!
 
Peste tot aud..."de unde-l iei? cat e kilu?".....se cupleaza colegii sa cumpere mielu', balesc cu totii dupa el, dar.......chiar trebuie? chiar trebuie mancat? nu-l puteti inlocui cu nimic? seriooos...macar incercati!

2 comentarii:

  1. :)
    Sarut'mana!
    SUNT DE ACORD CU TINE!
    Putem trai fericiti si fara a sacrifica miei. In definitiv, avem de-a face doar cu un ritual pagan, preluat de crestini si imbratisat su patos de catre sapiensii dornici de imbuibare.

    Multumesc pentru postare.
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
    Las la portita... narcise!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite, cu toate cele dragi inimii, alaturi de toti dragii tai! :)
      Ma bucur de narcise, imi sunt tare dragi, ma bucur de raspuns...ai perfecta dreptate! inca mai duc o lupta printre cunoscuti, poate-poate mai scapa vreun botisor de la taiere...
      Multumesc tare mult pt cuvintele tale! :)

      Ștergere