luni, 31 octombrie 2011

Happy time

Easy like monday morning.....NOT!! asa a fost azi!
Weekendul a fost pe cinste! minut cu minut de vacanta si a iesit un weekend superb!!
Am plecat la plimbare sambata, ca doi copii, echipati pentru "picioare tarate prin frunze", aparat foto, zambet la pachet, voie buna..tot tacamul! si ne-am plimbat si ne-am plimbat, stradute mici, miros de toamna, copaci aurii, cer azuriu, nas roshu, braga (scuuumpa si nashpaaa!!), migdale caramelizate, oboseala si pooooze! (cum necum iar am ajuns cu laptopul incarcat de poze, astept cu nerabdare sa le "indosarieze" Ubi si sa le puna pe dvd-uri pt ca deja am ramas cu descarcatul a doua weekenduri in urma!)
Apoi duminica am pornit la drum, cat de dimineata am putut ;p (ador sa curat geamurile inghetate ale fufu-lui).
Am inceput cu un drum la benzinarie, probat ochelari de soare, cumparat reviste (pe care inca nu le-am rasfoit, asta ca exemplu de cat de mult timp nu am la dispozitie!), si apoi...drum intins! soare, nitel frig dar cine tine cont?! apoi ceatza, urata si apoasa! de abia vedeam in fatza! dar Ubi s-a descurcat! cum altfel?! si tot nu inteleg comportamentul oamenilor! pai sa te arunci in fatza masinii, pe ceata, in loc nepermis?! incredibil, dar imposibil sa nu dai de situatii atat de...romanesti! aproape de Sighisoara s-a luminat totul, am mers pe soare, acasa la ingeri, unde toti s-au bucurat sa ne vada! au trecut mai bine de 2 luni de la nunta si deja ma simt casatorita dintotdeauna! :) e tare frumos! daca stiam mai repede ca e asa frumos...:)) timpul acolo trece altfel! avem mare noroc cu asa povatuitori! :)
La intoarcere am pescuit un crap de la Real :) a sfarait saracul in cuptor (super reteta: ulei de masline in tava, peshte, arome-patrunjel, busuioc, menta si...leustean, otet balsamic, usturoi feliat, si apa cat sa-l acopere) vreo jumatate de ora si apoi s-a balacit intr-o sticla de vin alb, dulce...Povesti in prag de seara...imi dormeau ochii in gura, dar a fost un weekend pe cinste!
Azi, scarbici in toata regula! nu merita sa fie mentionat!
P.S: Rontzi, sper sa fii bine azi si sa nu te mai doara nimic! nu am facut inca dulceata de gutui..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu