duminică, 12 iunie 2011

Asta e pt tine!

Poate nu ai inteles niciodata relatia voastra! Poate iti faurisei in minte o imagine fantastica despre cum ai fi vrut sa fie si ai trait totul sub impulsul acelei dorinte! poate traitul asta, in fantezie, te-a facut sa nu observi prezentul de atunci! nu ai putut observa daruirea lui, atentia lui, grija lui pt tine, izvorata nu din dorinta de a te controla ci de a te invata pe tine sa ai tu grija de tine in primul rand! doar cand esti capabil sa ai grija de tine poti sa ai grija si de altii!
Poate vroiai mai mult, poate nu ai daruit pe masura cerintei tale, poate nu ai incercat indeajuns sa intelegi! poate obosise sa astepte o schimbare, poate inima lui nu primea ceea ce isi dorea! poate asta a dus la ruptura! poate erati prea tineri, poate asa trebuia sa fie!
Sigur asa trebuia sa fie, pt ca acum  fericirea e alta! cea adevarata!
Dar indiferent cum s-a terminat, trebuie sa fii corecta! corecta cu tine, corecta cu el, corecta cu ceea ce ati trait! pt ca a vrut sa fii fericita, pt ca a vrut sa ai totul! pt ca stii ca ai fost rasfatata, pt ca stii ca te iubea! pt ca nu te-a mintit, pt ca nu te-a inselat, pt ca te-a respectat! pt ca nu ti-a cerut sa renunti la nimic din ce te definea, pt ca era el mai degraba dispus sa renunte! Niciodata nu te-a vorbit de rau, intotdeauna gasea un motiv, o explicatie pt faptele care il dureau..chiar daca nu te crezi!
Daca din tot ce a fost ai ales sa tii minte doar o parte, si ai ales sa neglijezi tot restul, punand accent doar pe ce ai ales tu, ar trebui sa te faca sa te gandesti mai bine la felul in care alegi sa vezi lucrurile!
E important sa vezi in permanenta tot ansamblul, cu bun si rau, sa fii cinstit in primul rand cu tine, sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu cum ai vrea sa fie! E important sa stii exact ce traiesti! altfel poti ajunge la dezamagiri, mult prea mari si mult prea tarziu!
Sa ai grija de tine, sa fii fericita cu adevarat!
Dar da-i Cezarului ce-i al Cezarului! Pastreaza-ti amintirile frumoase cu aceeasi intenstitate cum le pastrezi pe cele rele! Vina nu a fost doar intr-o parte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu