marți, 26 ianuarie 2010

Nu va mai vreau!

Nu va mai vreau pe voi ce va folositi de altii, pe cei care nu cunoasteti respectul, pe cei care depasiti bunul-simt si care profitati de postul vostru doar ca sa..va ascundeti de faptul ca nu aveti viata! si gata!! si nu va mai vreau pe voi, cei care care umiliti doar ca sa va simtiti bine in timp ce portofelul va este doldora de bani si tot ce conteaza este sa mai adaugati si alti bani la fel de ..meritati! Ce s-a intamplat? minunata companie a mai facut cateva angajari..ca doar nah! e nevoie de oameni..asta in conditiile in care suntem anuntati ca nu vor exista mariri pt ca nu sunt proiecte! pai atunci de ce mai e nevoie de oameni??!! si bomba: i-a angajat cu acelasi salariu pe care-l avem cei angajati in 2007! echitabil si corect!! cum altfel?!?! doar..masina germana e masina germana!!:(((
caaaaat ma chinui sa nu injur!!! AAAAAA!!!!! ce dobitoci!!!!!!! vreau sa plec de la firma! am invatat destul! gata! nu vreau extraordinarul..dar macar normalul!!!
Am gasit ceva ce ma consoleaza oarecum..
Restristea e ca un vant puternic. Nu doar pentru ca ne impiedica sa mergem unde dorim. Dar ne si smulge de pe noi tot ce-am adunat, in afara lucrurilor care nu pot fi smulse, asa ca in urma ei ne vedem chiar cum suntem de fapt, nu cum ne-am dori sa fim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu