miercuri, 16 decembrie 2009

Nu e vina noastra!!!!

E vorba de fapt de o...conspiratie capitalista! :)))))))

De cate ori vi s-a intamplat sa purcedeti la o desfatare de baie, dupa o zi inghetata petrecuta pe drumuri? ca doar..nah! cum da zapada, cum se blocheaza traficul!! asa ca..bocna, acasa! remediul la indemana?? baie cu sare de mare si spuma..sfatul specialistului! doar ca..trebuie sa stai min 10 minute in apa sarata ca sa "aiba efectul de relaxare dorit", apoi samponul pe parul lung..(asta in timp ce stai ingrijorata pt ca ai primit un pps prin care esti avertizata ca trebuie sa te feresti de SLS...?!?!?..si asa afli ca majoritatea marcilor preferate de tine sunt toxice..), apoi clatitul din abundenta(da! cu siguranta sunt toxice! altfel de ce trebuie sa clatesc fiecare firicel de par?!?!...;p), apoi tratamentul pt par..ca doar l-ai vopsit si acum trebuie sa-l hranesti! asa ca inca 10 minute de masat parul..si apoi iar clatitul din abundenta! dupa care sapunul cu glicerina! pt ca gelul ususca pielea! chiar daca reclamele te indeamna la consum din ora in ora! si iar..in sfarsit iesi din baie si alt tratament pe par(de data asta ai scapat! nu trebuie sa mai clatesti!)! dupa alte minim 10 minute usuci parul..doar asa! ca sa nu racesti!
timp in care "jumatatea" ta face turul in jurul usii! "Da' ce faaaaci atata acolo???"..vedeti?? o baie nu e deloc simpla! si nu avem de ales! avem nevoie de o ora! demonstrat! :))
Venit zapada..si frigul! aaaaaa! taaaare greu mai trece timpul! mai am doua zile de muncit anul asta si gata!! concediu!!!! :)) dar asa greeeeu trece timpul! desi am mai mult de lucru ca oricand! schimbari de design pe o piesa lucrata de muulti inaintea mea, asa ca acu.. trebuie s-o "curat" la rugamintea sefului, si de aici zeeci de complicatii..uite asa, fara vreo pauza saptamana asta! si cum Rontzi face poze pe sub apa undeva prin alte zari..A da! si mai respira si la 3000m altitudine!! :)
Nici nu am apucat sa iau startul in cursa pt Sarbatori..asa ca..mai incolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu